Balzamas Kanapės + Probiotikai – labai sausos ir niežtinčios odos priežiūra

Balzamas Kanapės + Probiotikai – labai sausos ir niežtinčios odos priežiūra
4,50 €
Su PVM

Intensyvus odos drėkinimas visą dieną. Losjone esančios veikliosios medžiagos yra skirtos apsaugoti jūsų odos mikrobiomą. Išbandykite naujovišką turtingą formulę, sukurtą galvojant apie jus ir jūsų brangią odą!

Svoris: 50g

2 Prekės
Paskutinė prekė
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Balzamas labai sausos ir niežtinčios odos priežiūrai.

Novatoriška formulė, kurioje gausu kanapių aliejaus ir probiotikų, intensyviai drėkina, palengvindama sausą, niežtinčią ir pleiskanojančią odą. Šiuo metu kompozicijoje esančios bioaktyvios postbiotinės molekulės atkuria tinkamą mikroflorą, pagerina odos barjero vientisumą didindamos baltymų ir lipidų struktūrų gamybą, pagreitina epidermio atsinaujinimo greitį.

  • Kanapių aliejus – intensyviai drėkina ir maitina, pasižymi priešuždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis, neleidžia išsausėti ir sutrumpina pažeistos odos gijimo laiką.
  • Probiotikai ir kanapių aliejus – stiprina natūralų apsauginį odos barjerą, palaikydamas optimalų hidratacijos lygį, reikalingą per dideliam odos išsausėjimui ir niežėjimui pašalinti.

Užtepkite nedidelį balzamo kiekį ir švelniai paskirstykite jį ant priežiūros reikalaujančių vietų, tada švelniai paskirstykite sukamaisiais judesiais.

2 Prekės
Nauja
Komentarai (0)